0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  CRO  

GLUCOSAMINE BOOSTER CAPS

Glucosamine kapsule so prehransko dopolnilo za odpravljanje bolečin v sklepih in obnovo sklepnega hrustanca. Kapsule so dopolnilna oralna terapija masažnemu gelu, ki delujejo na dolgi rok. Priporočamo jih pri bolečinah v kolenih, ramenih, vratu, križu ali ostalih sklepih, ki so posledica obrabe sklepnega hrustanca. Kapsule so dopolnilna oralna terapija GLUCOSAMINE MASAŽNEMU GELU. 100 % NARAVNO IN SLOVENSKO!

29,90 EUR
Izdelek trenutno ni na zalogi
KAKO JEMATI KAPSULE?
Priporočamo jemanje 1-2 kapsuli dnevno, neodvisno od hrane ali dela dneva, skupaj s tekočino.
  • 1 kapsula dnevno pomeni PREVENTIVO pred obrabo sklepnega hrustanca oziroma VZDRŽEVANJE trenutnega stanja
  • 2 kapsuli dnevno TERAPEVTSKA DOZA, ki že obnavlja sklepni hrustanec
1 kapsula vsebuje 600 mg glukozamin sulfata, od tega je 375 mg glukozamina. Dokazano je, da je za zdravilne učinke potrebnih 1.500 mg glukozamina na dan. To pomeni, da mora oseba jemati 4 kapsule dnevno, v kolikor gre za takšno sestavo kapsul kot jo imajo naše. GLUCOSAMINE BOOSTER CAPS kapsule so še vedno prehransko dopolnilo, zato svetujemo 1-2 kapsuli na dan. Da se opazijo razlike v strukturi hrustanca je potrebna vsaj trimesečna terapija. Po trimesečnem rednem uživanju GLUCOSAMINE BOOSTER CAPS priporočamo enomesečni premor, nato se lahko terapijo ponovi.

KATERE SO PREDNOSTI NAŠIH KAPSUL?
Velikost ene kapsule GLUCOSAMINE BOOSTER CAPS je kar 1.000 mg, kar je za polovico več, kot je večina na trgu (500 mg). Ta podatek je pomemben, da lahko v eno kapsulo spravimo čim več glukozamina. Naše kapsule vsebujejo kar 600 mg glukozamin sulfata, od tega je kar 375 mg čistega glukozamina. Zelo pomembna posebnost naših kapsul je torej visoka koncentracija sestavine, ki je ključna, da bi kar se da dobro in učinkovito obnovili sklepni hrustanec. Poleg tega je v enem lončku 120 kapsul, kar zadošča za 4 mesece (jemanje 1 x dnevno) oziroma 2 meseca (jemanje 2 x dnevno). Z nakupom GLUCOSAMINE BOOSTER CAPS ne prejmete 60, niti 90 kapsul, temveč kar 120 kapsul!

KAKO DELUJEJO?
GLUCOSAMINE BOOSTER CAPS delujejo sistemsko, torej obnavljajo hrustanec v vseh sklepih v telesu. Sestavine, ki obnavljajo sklepni hrustanec, vezi, tetive in delujejo protivnetno so:
  • Glukozamin je osnovni gradnik hrustanca, zato sklep brez njega sploh ne more pravilno funkcionirati. Glukozamin prispeva k obnovi sklepnega hrustanca in deluje protivnetno. Ima pomembno vlogo pri nastajanju sklepnih površin, kit, vezi, sklepne tekočine, kosti.
  • Hondroitin sulfat je sestavina hrustanca in je potrebna za njegovo obnovo. Oralno, v kombinaciji z glukozaminom, se uporablja pri zdravljenju artritisa. Raziskave so pokazale, da se v obdobju šestih mesecev jemanja hondroitina oralno vidno izboljša klinična slika artritisa.
  • MSM (metil sulfonil metan-organsko žveplo) preprečuje odlaganje kalcija v sklepih. Kalcinacija sklepov se najpogosteje pojavi pri ljudeh z obrabo sklepov ali pri dolgotrajno ponavljajočih se gibih. Sodeluje pri nastanku elastina, kolagena in sklepnega hrustanca, zato pripomore h gibljivost sklepov.
  • Vitamin C je antioksidant, zato je pomemben pri vseh regeneracijskih in obnovitvenih procesih v telesu, ščiti hrustanec in spodbuja sintezo kolagena.
KOMBINACIJA GELA IN KAPSUL
Kombinacija masažnega gela in kapsul je izjemno pomembna za obnovo sklepnega hrustanca in kakovostno aktivno življenje.

Glukozamin gel
je namenjen zunanji uporabi, deluje takoj in lokalno, glukozamin kapsule pa poskrbijo za obnovo sklepnega hrustanca.

Masažni gel GLUCOSAMINE BOOSTER GEL je priporočljivo uporabljati najmanj dvakrat dnevno. Vsako jutro, da pripravimo svoj gibalni sistem na obremenitve čez dan, in zvečer, da ga oskrbimo po napornem dnevu. Za še boljše rezultate je priporočljivo gel uporabljati tudi preko dneva. Masažni gel deluje lokalno in že po 15 minutah. Neodvisno od uporabe gela, je zelo priporočljivo vsakodnevno uživanje GLUCOSAMINE BOOSTER CAPS kapsul. Kapsule delujejo sistemsko in na dolgi rok ter zelo dobro obnovijo sklepni hrustanec. Za prve učinke je potrebna terapija treh mesecev.

Izdelek je 100 % naraven, razvit in proizveden v Sloveniji.
 

Količina 120 kapsul 
Neto vsebina 115 g
Sestavine Glukozamin sulfat (iz RAKOVE lupine), metilsulfonilmetan (MSM), hondroitin sulfat, vitamin C, kapsule: želatina (goveja)

1 kapsula vsebuje 600 mg glukozamin sulfata (od tega 375 mg glukozamina), 250 mg MSM, 100 mg hondroitin sulfata, 50 mg vitamina C (50 % RDA)
Uporaba Za optimalne rezultate uživajte 1-2 kapsuli na dan, brez premora. Kapsulo zaužijte s kozarcem vode.
Opozorila Samo za odrasle. Nosečnice, doječe matere, diabetiki, osebe z glukozno intoleranco, osebe, ki se zdravijo s kumarinskimi antikoagulanti, osebe z znanimi kardiovaskularnimi boleznimi, astmatiki, osebe z glavkomom ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se zaradi previdnosti, o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. V primeru slabosti, abdominalne bolečine, slabe prebave, driske, zaprtja, omotice, zaspanosti in glavobola, izpuščajev, srbenja ali pordelosti kože prenehajte z jemanjem izdelka. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Po odprtju hraniti na sobni temperaturi do 25 °C, stran od direktne svetlobe, na suhem mestu in v zaprti embalaži. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Sorodni izdelki