0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  CRO  

KOSTANJ BOOSTER CAPS

Kostanj kapsule so prehransko dopolnilo z divjim kostanjem, namenjene vsem ljudem, ki imajo težave z venskim popuščanjem, krčnimi žilami, oteklimi, težkimi in bolečimi nogami. Krepijo venske stene, zmanjšujejo otekanje nog, pripomorejo pri celjenju kožnih ran in razjed, delujejo protibolečinsko, protivnetno in proti mišičnim krčem. Kapsule so dopolnilna oralna terapija RELAX MASAŽNEMU GELU. 100 % NARAVNO IN SLOVENSKO.

29,90 EUR
Izdelek trenutno ni na zalogi
KAKO JEMATI KAPSULE?
Priporočamo jemanje 1-2 kapsuli dnevno, neodvisno od hrane ali dela dneva, skupaj s tekočino.
  • 1 kapsula dnevno pomeni ZAŠČITO pred krčnimi žilami oziroma VZDRŽEVANJE trenutnega stanja
  • 2 kapsuli dnevno TERAPEVTSKA DOZA, ki zmanjšuje težave s krčnimi žilami, venskim popuščanjem, otekanjem nog in bolečine v nogah.
S priporočeno dnevno dozo zaužijemo 60 mg escina. Priporočamo dvomesečno terapijo rednega uživanja kapsul. Po dvomesečnem rednem uživanju KOSTANJ BOOSTER CAPS priporočamo enomesečni premor, nato se lahko terapijo ponovi.

KATERE SO PREDNOSTI NAŠIH KAPSUL?
Velikost ene kapsule KOSTANJ BOOSTER CAPS je 1.000 mg, precej večje, kot je večina na trgu. Tako velika kapsula omogoča, da je lahko v njej optimalno razmerje sestavin, ki delujejo proti krčnim žilam, bolečim, utrujenim in oteklim nogam. Poleg tega ne prejmete 30, 60, niti 90 kapsul, temveč kar 120 kapsul! Takšna količina kapsul zadošča za 4 mesece preventivnega uživanja oziroma 2 meseca terapevtskega uživanja.

KAKO DELUJEJO? 
KOSTANJ BOOSTER CAPS delujejo sistemsko. Krepijo venske stene, zmanjšujejo otekanje nog, pripomorejo pri celjenju kožnih ran in razjed, delujejo protibolečinsko, protivnetno in proti mišičnim krčem. Kapsule vsebujejo edinstveno kombinacijo štirih, 100 % naravnih sestavin:
  • Divji kostanj je najpomembnejša sestavina kapsul, saj vsebuje escin, ki dokazano zmanjšuje vnetja in poškodbe kapilar, krepi venske stene, ščiti pred edemi in zmanjšuje otekanje nog.
  • Magnezij je nujno potreben mineral za normalno funkcioniranje mišic. Pravilen mišični tonus nudi podporo venskim stenam in pospešuje krvni obtok, zato preprečuje zastajanje krvi v spodnjih okončinah. Prav tako magnezij preprečuje mišične krče.
  • Cink je pospešuje celjenje kožnih ran in razjed, ki so zelo pogoste pri bolnikih s krčnimi žilami.
  • Vitamin C izredno dobro vpliva na venski krvni obtok, saj ga pospešuje. Stimulira sintezo kolagena, kar izboljša elastičnost ven in krepkost venskih sten.
KOMBINACIJA GELA IN KAPSUL
Kombinacija masažnega gela in kapsul je izjemno pomembna za odpravljanje bolečin v nogah, odpravljanje težkih nog, krepitev ven in odpravljanje krčev. Sploh pa je kombinacija masažnega gela in kapsul pomembna, če si želimo trajnih rezultatov. Relax gel deluje  takoj in lokalno. Zaradi hladilnega učinka intenzivno sprošča noge in stopala. Mnoge zadovoljne stranke poročajo, da jim gel pomaga, da lažje zaspijo. Kostanj kapsule krepijo venske stene od znotraj, odpravljajo bolečine in mišične krče ter poskrbijo za celjenje kožnih ran.
Masažni gel RELAX BOOSTER GEL je priporočljivo uporabljati najmanj dvakrat dnevno. Vsako jutro ga nanesemo, da pripravimo noge, ki nas bodo prenašale okoli čez dan. Uporabimo ga tudi zvečer, da noge razbremenimo in ohladimo po napornem dnevu. Gel bo tudi pripomogel k zmanjšanju oteklosti nog. Masažni gel deluje lokalno in že po 15 minutah. Izpostavimo mentol in metino olje, ki delujeta hladilno in sproščujoče. Ker imajo bolniki s krčnimi žilami pogoste težave s kožo, gel vsebujejo tudi alantoin, ki je znan po negovalnih učinkih na kožo. Neodvisno od uporabe gela, je zelo priporočljivo vsakodnevno uživanje KOSTANJ BOOSTER CAPS kapsul. Kapsule delujejo sistemsko in na dolgi rok. Zelo dobro krepijo venske stene, zmanjšujejo otekanje nog, pripomorejo pri celjenju kožnih ran in razjed,  delujejo protibolečinsko, protivnetno in proti mišičnim krčem. Za učinke je potrebna terapija dveh mesecev.

Izdelek je 100 % naraven, razvit in proizveden v Sloveniji.
 

Količina 120 kapsul 
Neto vsebina 75 g
Sestavine Izvleček divjega kostanja, magnezijev citrat, vitamin C, maltodekstrin, cinkov glukonat, magnezijev stearat, kapsule: želatina (goveja)
 
1 kapsula vsebuje 300 mg izvlečka divjega kostanja, 170 mg magnezijevega citrata (6,8 % RDA), 50 mg vitamina C (50 % RDA), 30 mg cinkovega glukonata od tega 4,31 mg cinka (43,1 % RDA)
Uporaba Za optimalne rezultate uživajte 1-2 kapsuli na dan, brez premora. Kapsulo zaužijte s kozarcem vode.
Opozorila Samo za odrasle. Diabetiki in osebe, ki se zdravijo z antikoagulanti, osebe z boleznimi jeter in ledvic, naj se zaradi previdnosti, o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.  V primeru slabosti, abdominalne bolečine, glavobola, omotice, izpuščajev ali srbenja, prenehajte z jemanjem izdelka. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Po odprtju hraniti na sobni temperaturi do 25 °C, stran od direktne svetlobe, na suhem mestu in v zaprti embalaži. Shranjevati nedosegljivo otrokom.