0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  CRO  

POLŽJA SLINA BOOSTER CAPS

Polžja slina kapsule so prehransko dopolnilo s polžjo slino, kurkumo in bosvelno kislino, namenjene vsem ljudem, ki jih muči revmatoidni artitis, osteorartritis, psoriatični artritis, urični artritis oz. putika ter ostala revmatična obolenja. Zmanjšuje bolečine, vnetja in otekline na področju sklepov, ki so posledica omenjenih bolezni. Stimulirajo tvorbo kolagena in elastina, ki pripomoreta k prožnosti sklepov, delujejo protivnetno, protibolečinsko in ščitijo sklepni hrustanec. Kapsule so dopolnilna oralna terapija KREMI IZ POLŽJE SLINE. 100 % NARAVNO IN SLOVENSKO.

49,90 EUR
Izdelek trenutno ni na zalogi
KAKO JEMATI KAPSULE?
Priporočamo jemanje 2 kapsul dnevno, eno zjutraj in eno zvečer, skupaj s kozarcem vode.

KATERE SO PREDNOSTI NAŠIH KAPSUL?
Velikost ene kapsule POLŽJA SLINA BOOSTER CAPS je kar 1.000 mg, kar pomeni, da je kapsula dovolj velika, da gre v njo zadostna količina aktivnih sestavin – torej sestavin, ki dejansko učinkujejo in delujejo pri revmatoidnem artritisu, odpravljajo vnetja v sklepih, delujejo protibolečinsko in izboljšujejo prožnost sklepov. Bodite pozorni ne le na velikost ene kapsule, ampak tudi koncentracijo aktivnih sestavin v njej. V naših POLŽJA SLINA BOOSTER CAPS kapsulah je 250 mg ekstrakta kurkume, 170 mg ekstrakta bosvelije in 40 mg prah polžje sline. To je maksimalna vrednost aktivnih sestavin, ki jih lahko spravimo v eno kapsulo. Z zaužitjem dveh kapsul dnevno že pokrijete priporočeno vrednost posamezne aktivne sestavine. Poleg tega je v enem lončku kar 120 kapsul, kar zadošča za 2 meseca.

KAKO DELUJEJO? 
POLŽJA SLINA BOOSTER CAPS delujejo sistemsko. Zmanjšajo pojavnost simptomov pri revmatoidnem artitisu, osteorartritisu, psoriatičnem artritisu, uričnem artritisu oz. putiki ter ostalih revmatiskih obolenjih. Zmanjšujejo bolečine, vnetja in otekline v sklepih, poskrbijo za boljšo prožnost celotnega gibalnega sistema in ščitijo hrustanec. Kapsule vsebujejo edinstveno kombinacijo treh, 100 % naravnih sestavin
  • Polžja slina je naraven produkt polžev in je izredno bogat z učinkovinami, ki jih potrebuje zdrav in gibljiv sklep. Vsebuje alantoin, elastin, kolagen, glikolno kislino, hondroitin in hialuronsko kislino, v sledovih pa se v polžji slini pojavijo tudi cink, kalcij, železo in baker. Kolagen in elastin sta beljakovini vezivnega tkiva. Nahajata se v vseh tkivih in organih, celicam daje oporo in trdnost in podobno je tudi pri sklepih. Kolagen in elastin s staranjem slabita, njun nivo pa drastično pada. se nepravilno razporejata v koži. S staranjem nivoji kolagena drastično padajo, zato ju je za fleksibilne sklepe nujno nadomeščati. Hondroitin obnavlja hrustanec in preprečuje njegovo razgradnjo. Hialuronska kislina je sposobna nase vezati tisoč molekul vode, zato ta snov tkivom pomaga vezati vodo in ohranjati njihovo prožnost.
  • Kurkuma neverjetno protivnetno delovanje, kar pomeni, da vnetja zdravi in jih preprečuje. Pozitivno deluje na sklepe, odpravlja vnetje v sklepih in posledično zatekanje sklepov, bolečine v sklepih, lahko celo preprečuje osteoporozo. Kurkuma je izredno močan antioksidant, zato sodelujejo pri obnovitvenih in regeneracijskih procesih v telesu.
  • Bosvelna kislina zavira vnetne procese, preprečuje razgrajevanje hrustanca in izboljša prekrvitev sklepov. Obstaja kar nekaj študij, ki dokazujejo pozitivne rezultate bosvelije pri zdravljenju osteoartritisa in revmatoidnega artritisa. Na sklepe deluje protibolečinsko, protivnetno, povečuje gibljivost in elastičnost sklepov.
KOMBINACIJA KREME IN KAPSUL
Kombinacija kreme in kapsul iz polžje sline je izjemno pomembna za doseganje trajnih rezultatov.

Krema iz polžje sline deluje takoj in lokalno na mesto nanosa in deluje rahlo grelno. Kapsule s polžjo slino delujejo sistemsko. V roku dveh mesecev neprekinjene terapije izrazito zmanjšajo bolečine, vnetja in otekline v sklepih, poskrbijo za boljšo prožnost celotnega gibalnega sistema in zaščitijo hrustanec pred razgradnjo.
 
Kremo POLŽJA SLINA BOOSTER CREAM je priporočljivo uporabljati najmanj dvakrat dnevno. Vsako jutro, da pripravimo svoj gibalni sistem na obremenitve čez dan, in zvečer, da ga oskrbimo po napornem dnevu. Za še boljše rezultate je priporočljivo kremo uporabljati tudi preko dneva. Krema iz polžje sline deluje lokalno in že po 15 minutah. Skozi sklep se zaradi evkaliptusovega olja in kapsaicina poveča prekrvitev, zato se bolečina, vnetje in oteklina v sklepu hitreje odpravi. Neodvisno od uporabe kreme, je zelo priporočljivo vsakodnevno uživanje POLŽJA SLINA BOOSTER CAPS kapsul. Kapsule delujejo sistemsko. Zmanjšujejo bolečino, vnetje in zatekanje sklepov ter varujejo sklepni hrustanec. Za prve učinke je potrebna terapija dveh mesecev.

Izdelek je 100 % naraven, razvit in proizveden v Sloveniji.

Količina 120 kapsul 
Neto vsebina 75 g
Sestavine Ekstrakt kurkume, ekstrakt bosvelije, kapsula (goveja želatina), prah polžje sline, maltodekstrin, magnezijev stearat

1 kapsula vsebuje 250 mg ekstrakta kurkume, 170 mg ekstrakta bosvelije, 40 mg prahu polžje sline.
Uporaba Za optimalne rezultate uživajte 2 kapsuli na dan, eno zjutraj in eno zvečer. Kapsulo zaužijte s kozarcem vode.
Opozorila Samo za odrasle. Diabetiki in osebe, ki se zdravijo z antikoagulanti, osebe z boleznimi jeter in ledvic, osebe z žolčnimi kamni, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. V primeru slabosti, abdominalne bolečine, slabe prebave, driske, omotice, zaspanosti in glavobola, izpuščajev, srbenja ali pordelosti kože prenehajte z jemanjem izdelka. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. 2 tedna pred in po operativnem posegu kapsul ne uživajte. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Vsebuje alergene: mehkužci in proizvodi iz njih. Lahko vsebuje sledove alergenov: listna zelena, gorčično seme. Vsebuje alergene: mehkužci in proizvodi iz njih. Lahko vsebuje sledove alergenov: listna zelena, gorčično seme.

Sorodni izdelki