0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  CRO  

GLUCOSAMINE BOOSTER GEL

22,90 EUR
Izdelek trenutno ni na zalogi
Glucosamine Booster Gel vsebuje posebno kombinacijo glukozamina in hondroitina. Namenjen je lokalni negi kože na področju sklepov.

Izdelek je razvit in proizveden v Sloveniji ter vsebuje 100 % naravne aktivne učinkovine.

Uporaba:

Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.

ALI STE VEDELI?

  • Evkaliptusovo olje deluje blagodejno na prekrvitev kože in bistveno poživi utrujene predele telesa, saj ustvarja prijeten hladilni občutek, ki traja še dolgo po nanosu.
  • Capsaicin s svojim izjemnim učinkom močno poveča prekrvitev kože, s tem ustvarja prijeten občutek toplote, ki sprošča napetost in deluje blagodejno na vezivno tkivo kože.

 

Količina 150 ml
Sestavine Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Carbomer, Boswellia Serrata Extract, Triethanolamine, Methylparaben, Dimethyl Sulfone (MSM), Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Glucosamine Sulfate, CI 16255, Capsaicin, Sodium Chondroitin Sulfate, Limonene*
*sestavina eteričnih olj
Uporaba Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.
Opozorila Preprečiti stik s sluznico in očmi. Osebam, ki so preobčutljive na katero od sestavin, uporabo odsvetujemo. Uporaba ni primerna v primeru poškodovane ali iritirane kože. Sestavine v gelu lahko povzročijo rahlo do močno rdečico in občutek toplote na mestu nanosa. V kolikor se pojavita srbenje ali izpuščaji, uporabo odsvetujemo. Ni primerno za nosečnice in otroke mlajše od 12 let. Primerno samo za zunanjo uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. Po uporabi si roke temeljito očistimo z milom in vodo.