0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  CRO  

ICE BOOSTER GEL HLADILNI

14,90 EUR
Izdelek trenutno ni na zalogi
Ice Booster Gel aktivira receptorje za zaznavo mraza, zato ima izrazito hladilni učinek. Ta povzroči olajšanje, zato z njim hitro in lokalno lajšamo obremenjenost in dosežemo sprostitev.

Izdelek je razvit in proizveden v Sloveniji ter vsebuje 100 % naravne aktivne učinkovine.

Uporaba:

Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.

ALI STE VEDELI?

  • Mentol ima znani hladilni učinek, zato deluje še toliko bolj sproščujoče oz. regeneracijsko.
  • Alantoin je najbolj poznan po tem, da izboljšuje vlažnost in mehkobo kože, preprečuje draženje in pospešuje njeno naravno regeneracijo.


Količina 150 ml
Sestavine Aqua, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Metha Arvensis Leaf Oil, Isopropyl Myristate, Menthol, Carbomer, Allantoin, Triethanolamine, Limonene*, CI 42051
*sestavina eteričnih oljlj
Uporaba Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.
Opozorila Preprečiti stik s sluznico in očmi. Osebam, ki so preobčutljive na katero od sestavin, uporabo odsvetujemo. Uporaba ni primerna v primeru poškodovane ali iritirane kože. Sestavine v gelu lahko povzročijo rahlo do močno rdečico in občutek toplote na mestu nanosa. V kolikor se pojavita srbenje ali izpuščaji, uporabo odsvetujemo. Ni primerno za nosečnice in otroke mlajše od 12 let. Primerno samo za zunanjo uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. Po uporabi si roke temeljito očistimo z milom in vodo.