0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  CRO  

RELAX BOOSTER GEL

16,90 EUR
Izdelek trenutno ni na zalogi
Relax Booster Gel priporočamo proti utrujenim rokam, nogam in stopalom. Ker aktivira receptorje za zaznavo mraza, ima izrazito hladilni učinek, zato z njim hitro in lokalno lajšamo obremenjenost in dosežemo sprostitev. Z uporabo gela pomagamo odpraviti občutek utrujenosti in otopelosti ter dosežemo takojšnji učinek olajšanja. Masažni gel vsebuje kombinacijo divjega kostanja in ognjiča.

Izdelek je razvit in proizveden v Sloveniji ter vsebuje 100 % naravne aktivne učinkovine.

Uporaba:

Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene oz. prizadete dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.

ALI STE VEDELI?

  • Mentol ima znani hladilni učinek, zato deluje še toliko bolj sproščujoče oz. regeneracijsko.
  • Alantoin je najbolj poznan po tem, da izboljšuje vlažnost in mehkobo kože, preprečuje draženje in pospešuje njeno naravno regeneracijo.


Količina 150 ml
Sestavine Aqua, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Metha Arvensis Leaf Oil, Hamamelis Virginiana Water, Calendula Officinalis Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Isopropyl Myristate, Menthol, Carbomer, Allantoin, Triethanolamine, Limonene*, CI 19140, CI 42051, Alcohol
*sestavina eteričnih olj
Uporaba Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene oz. prizadete dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.
Opozorila Preprečiti stik s sluznico in očmi. Osebam, ki so preobčutljive na katero od sestavin, uporabo odsvetujemo. Uporaba ni primerna v primeru poškodovane ali iritirane kože. Sestavine v gelu lahko povzročijo rahlo do močno rdečico in občutek toplote na mestu nanosa. V kolikor se pojavita srbenje ali izpuščaji, uporabo odsvetujemo. Ni primerno za nosečnice in otroke mlajše od 12 let. Primerno samo za zunanjo uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. Po uporabi si roke temeljito očistimo z milom in vodo.