0
Podpora uporabnikom
080 12 50
SI  CRO  

THERMIC BOOSTER GEL OGREVALNI

16,90 EUR
Izdelek je na zalogi
Z uporabo Thermic Booster Gela ustvarimo občutek ugodja in ustvarimo občutek toplote. Priporočljivo zlasti pri zimskih športih, ko se telo hitreje ohlaja, kot tudi pri športih, pri katerih med samo igro prihaja do pogostih prekinitev.

Izdelek je razvit in proizveden v Sloveniji ter vsebuje 100 % naravne aktivne učinkovine.

Uporaba:

Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.

ALI STE VEDELI?

  • Evkaliptusovo olje deluje blagodejno na prekrvitev kože in bistveno poživi utrujene predele telesa, saj ustvarja prijeten hladilni občutek, ki traja še dolgo po nanosu.
  • Capsaicin s svojim izjemnim učinkom močno poveča prekrvitev kože, s tem ustvarja prijeten občutek toplote, ki sprošča napetost in deluje blagodejno na vezivno tkivo kože.


Količina 150 ml
Sestavine Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Isopropyl Myristate, Carbomer, Menthol, Capsaicin, Triethanolamine, Limonene*, CI 19140
*sestavina eteričnih olj
Uporaba Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene dele telesa in z močnimi masažnimi gibi vtremo do suhega. Primerno za uporabno večkrat dnevno. Pazimo, da izdelek ne pride v stik s sluznico in očmi.
Opozorila Preprečiti stik s sluznico in očmi. Osebam, ki so preobčutljive na katero od sestavin, uporabo odsvetujemo. Uporaba ni primerna v primeru poškodovane ali iritirane kože. Sestavine v gelu lahko povzročijo rahlo do močno rdečico in občutek toplote na mestu nanosa. V kolikor se pojavita srbenje ali izpuščaji, uporabo odsvetujemo. Ni primerno za nosečnice in otroke mlajše od 12 let. Primerno samo za zunanjo uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. Po uporabi si roke temeljito očistimo z milom in vodo.